Το παρόν ειναι προσφορά των επιχειρήσεων

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 260 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανανεωμένο Site για το Σύλλογο του 2oυ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ 2ου Γυμνασίου Αθηνών

Δελτίο τύπου 11/3/2106

Αγαπητοί συμμαθητές και συνοδοιπόροι

Επ' ευκαρία της ετήσιας συνάντησής μας στις 19/3/2016 στο NOVOTEL, στην οποία θα τιμήσουμε και τον αξέχαστο γυμνασιάρχη του Β' Γυμνασίου Αρρένων, Γεώργιο Τσάπαλη, σας ενημερώνουμε, ότι στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας μας, αναρτήσαμε τη νέα ιστοσελίδα του συλλόγου της συμμαθητείας μας, στη γνωστή διεύθυνση http://2gymnasioathinon.net. 
Επικοινωνούμε πάντα στο ίδιο γνωστό πια e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To νέο Site, εμπεριέχει κατ' αρχην όλο το υλικό που έχουμε κατά καιρούς συγκεντρώσει και το κατανείμαμε σε οργανωμένες ενότητες για την καλύτερη παρουσίαση και επικοινωνία μας. Η κοινότητά μας κάνει ότι είναι δυνατό για να κρατήσει ζωντανές τις μνήμες, τις εικόνες αλλά και κυρίως τις αρχές και το πνεύμα που διδαχτήκαμε και επιθυμούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στις νεότερες γενιές. Τότε που τα σχολεία μας ήταν πραγματικά σχολειά παιδείας και όχι μόνο εκπαίδευσης, όπως έχουν γίνει σήμερα.

Η νέα ιστοσελίδα, περιλαμβάνει ειδικές ενότητες για τις εκδηλώσεις μας, αλλά και των διαφόρων κλάσεων, όπου οι συναντήσεις τους και το υλικό μέσα από αυτές μπορεί να προβάλλεται και να κρατιέται αλώβητο από τη διαδρομή του χρόνου.

Οι συμμαθητές, οι καθηγητές, η εφημερίδα, οι αναμνήσεις μας, οι απόψεις μας και όλες οι δραστηριότητες όλων μας, μπορούν να αναγιγνώσκονται και να προβάλλονται πια

οργανωμένα και ολοκληρωμένα.

Επισκεφθήτε την ιστοσελίδα, αντλήστε πληροφορίες και στείλτε μας φυσικά και ότι υλικό θεωρείτε ότι μπορεί να συμπεριληφθεί και να προβληθεί μέσα από αυτήν.

Συγγράψτε το άρθρο σας, πείτε την άποψή σας αλλά και αφήστε τα σχόλια σας, σε κάθε άρθρο που σας ενδιαφέρει και σας αφορά.

Εκτιμούμε ότι αυτό θα γίνεται, πάντα τηρώντας τις αρχές που μας διέπουν σαν Δευτεριώτες, παρακαλούμε να τηρήσετε μερικούς κανόνες, όπως το καλό επίπεδο και την αγωγή που όλοι επιθυμούμε να έχουμε στην επικοινωνία μας.

Αποφύγετε τα greeklish και συμβάλλετε στην άνοδο του ορθού και του μετριοπαθούς λόγου και επιπέδου που πιστεύουμε πως μας διακρίνει όλους σαν απόφοιτους του ιστορικού σχολείου μας.

Κάθε παρατήρηση με θετικό πρόσημο είναι καλοδεχούμενη και επιθυμητή.

Σας αναμένουμε δυναμικούς, αισιόδοξους και δημιουργικούς σ' αυτό στο ταξίδι της συμμα-θητείας που δε σταματάει πουθενά!

Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στους καθημερινούς αγώνες για μια δικαιότερη κοινωνία και μια καλύτερη Ελλάδα που όλοι επιθυμούμε και ονειρευόμαστε.

Το Δ.Σ και τα μέλη

Αναζήτηση στο site