Το παρόν ειναι προσφορά των επιχειρήσεων

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 243 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μάζωξη Novotel & αρχαιρεσίες - 19.3.2016


DSC 0454Με σημαντικά αναβαθμισμένη παρουσία συνολικά των συμμαθητών του ιστορικού σχολείου μας, έγινε και η φετεινη συγκέντρωση και ταυτοχρονα οι αρχαιρεσίες τιυ Συλλόγου. Μια σωστή κίνηση όπως αποδείχτηκε μιας και η συμμετοχή σ αυτές, ήταν σημαντική, ξεπερασε δλδ το 68%.

Το κλίμα ηταν λιγάκι υποτονικό εκτιμώ, αλλά εκείνο που έμεινε ηταν η καλή εκπροσώπηση της δεκαετιας του '70, με 103 άτομα (39,3%).

Μπορούμε και παραπάνω συνοδοιπόροι και συμμαθητές κ εκτιμω οτι, με το καλό, θα τα καταφέρουμε του χρόνου.

Η δεκαετία του '60 είχε την πρωτοκαθεδρία με 116 άτομα (44%) ενω όπως ηταν φυσιολογικό οι δεκαετιες του 40-50 εκπροσωπηθηκαν με 21 άτομα (8%).

DSC 0451Η έκπληξη ήταν η ηχηρη απουσία της δεκαετίας 80, όπου ηρθαν μονο 23 άτομα (8.7%).

Αν θέλουμε να εχει κάποιο μέλλον ο Σύλλογος θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προτεραιότητα σ΄αυτη τη γενιά, η οποία βεβαια είναι στη φάση της παραγωγικής της διαδρομής ακόμη κ ως εκ τουτου δικαιολογούνται κάποιες δυσκολίες, ενω οι παλαιότεροι είναι ή τείνουν να γινουν συνταξιούχοι.

Ας σκύψουμε κ ας ακούσουμε τις προτάσεις τους.

Κατά τα άλλα, τιμήσαμε και την Ασημίνα Τσάπαλη, κόρη του αειμνήστου Γυμνασιάρχη μας, προς τιμήν του οποίου αποδώσαμε και την "ονομασία" του σχολείου αλλα και του παρόντος ιστότοπου. 

Η παρουσία των αναγνωρίσιμων ήταν καλή με τους Ζουμπουλάκη, Φουστάνο, Μαράτο, Ραράκο και Μηλάτο, αλλά και τους Μπαλάφα, Τσουκαλά από τους νυν πολιτικούς μας.

Με το καλό και με υγεία για του χρόνου, ενω επιθυμούμε να στηρίξουμε όλοι τον Σύλλογο στις επόμενες κινήσεις του, διαδικαστικές όσον αφορά στο όνομα του σχολείου, αλλα και πολιτισμικές, όσον αφορα σε εκδηλώσεις που σχεδιάζει.

Στο επανιδείν αλλά και στο επανακουειν (και ο νοών νοείτω) !

Αναζήτηση στο site