Το παρόν ειναι προσφορά των επιχειρήσεων

Συνδεδεμένοι

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 284 επισκέπτες και κανένα μέλος

Tsap tsap college - Η ιστορία συνεχίζεται

Εκδρομή Κέρκυρα 1975

Thumbnail imageΣτη διαδρομή κατά την εξαήμερη εκδρομή μας στην Κέρκυρα. Ένα τμήμα του S΄2, ξεκουραζόμαστε και στηνόμαστε για μια κλασσική της εποχής φωτό... Φιλμ Kodak και αντιγραφή από τη μικρή bonus φωτό, τύπου thumbnail, που έδιναν τότε... Κρίναμε ανεπίτρεπτη τη χρωματική διόρθωση και αφήσαμε ανέπαφη τη κόκκινη απόχρωση...

Διακρίνονται οι Πέτρος Πέτρου, Ανδρέας Πίτσιος, Νίκος Χρήστου, ο Βασίλης Μουλαβασίλης, Φίλιππος Περδικάρης, Νίκος Πλυτάς (ευγενώς παραχωρών τα... δικαιώματα), Γιώργος Σταμέλος και ο... πολιτικός της παρέας, Γιάννης Νικολάου.

 

Κατά τον Βαγγέλη Κούτσικα, που ευγενικά προσέφερε το παρακάτω φωτογραφικό υλικό, για την εκδρομή στην Κέρκυρα, ξεκινήσαμε την Κυριακή 20/4/1975, παραμονή της ...μαύρης επετείου! Αναρωτιέμαι τώρα, αν ήταν "σχεδιασμένο" κι όλας να γίνει τότε...

Εν πάσει περιπτώσει, διανυκτερεύσαμε Ιωάννινα, όπου και επακολούθησε βραδυνός τρόμος στο τοπικό ξενοδοχείο! Την επομένη το πρωί, επισκεφθήκαμε το σπήλαιο με τους σταλακτίτες, στην Ανατολή Ιωαννίνων και μετά κατευθυνθήκαμε προς Κέρκυρα.

Εκεί καταλύσαμε σε υπερλούξ ξενοδοχείο - βλέπεις, είχε και πισίνα!!! - στην περιοχή Κανόνι. Όποιος θυμηθεί το όνομα του ξενοδοχείου, να απευθυνθεί στον επιστάτη έεε... διαχειριστή του site!

Πλυτάς, Μορόγιαννης, Μαυρωνάς, Περδικάρης "Η ξακουστή τετράς" Κουρουνιώτης, Λυμπερόπουλος, Κούτσικας, Πίτσιος Κούτσικας, Κοταρίνος 

Κουρουνιώτης, Κούτσικας Μόκαλης, Κούτσικας 

Στη διαδρομή όπως πάντα, είχαμε και τα τυπικά άσματα της εποχής... τα τετράστιχα που ακούγονταν στα πούλμαν προς και από την Κέρκυρα, ήταν πάνω στη μελωδία του γνωστού Ζακυνθινού τραγουδιού "Εις τον αφρό ... εις τον αφρό της θάλασσας, η αγάπη μου η αγάπη μου κοιμάται..." και ήταν τα:

 

"Στη Σουρμελή... στη Σουρμελή και Αχαρνών (*)

είμαι ένα... είναι ένα σχολείο

το Δεύτερο Γυμνάσιο,

σωστό τρελλοκομείο.

 

Όποιος δεν έ..., όποιος δεν έχει βάσανα

και θέλει να... και θέλει ν' αποκτήσει

στο Δεύτερο Γυμνάσιο,

να έρθει να φοιτήσει."

(*) και παλαιότερα σε άλλες εκδηλώσεις του Γυμνασίου "Στη Χέυδεν... στη Χέυδεν και Αχαρνών"

 

Τα κορίτσια του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας στην Κέρκυρα - στη ρίζα του δέντρου η Αθηνά!!! Στην Κέρκυρα πολύ κοντά στο ξενοδοχείο μας, κατέλυσε και ένα Γυμνάσιο Θηλέων, που είχε παράλληλα εκδρομή μαζί μας. Το 1ο Γυμνάσιο Καλλιθέας. Τα φλερτ που εξελίχθηκαν ήταν επακόλουθο μιας πολύ καταπιεσμένης περιόδου, αλλά χωρίς να φτάσουμε σε ακραία επεισόδια... (απ' όσο γνωρίζω). Το αποκορύφωμα, ήταν μια βραδυά διασκέδασης που έγινε παραμονή της επιστροφής μας στη σάλα του ξενοδοχείου μας με προσκεκλημένα τα κορίτσια του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας, μετά από συνεννόηση των κ.κ Τσάπαλη από το 2ο και Γκρουμούτη από την πλευρά του 1ου!!!

Άδικα αποδόσαμε στο σχολείο μας τον τίτλο του TsapTsap College, τιμητικά για τον κο Τσάπαλη;

 

Και για να μη μείνουμε παραπονεμένοι, δημοσιεύουμε και φωτό με τις επίσημες μπλέ ποδιές του σχολείου των κοριτσιών, ειδικά για το site μας !!!

 

Τα κορίτσια στο σχολείο τους Τα κορίτσια στο σχολείο τους με ένα καθηγητή τους

Ευχαριστούμε το Νίκο Πλυτά, Βαγγέλη Κούτσικα, Δημήτρη Μαυρωνά και Νανά Βλησίδου - Μορόγιαννου για τις φωτό

 

Αναζήτηση στο site

Νέα και... παλιά

Μισούμε ν΄αγαπάμε κομματια

Playlist: 0
Watching: Hate to love songs (37 videos)
Loading Player...